BANDET

This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden.

Med tiden har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer i hele Norge.


 " I akustisk setting tar bandet deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits som f.eks “Papirsklip”, “Midt om natten”, “This is my life” og “Hva gør vi nu, lille du”. Med danske vokalist og frontfigur, Claus Pedersen i kombinasjon med dyktige og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med herlige harmonier og innlevelse. "


Som nok et bevis på at This Was My Life fort ble et av Nordens beste hyllester til Kim Larsen har hans nærmeste venn gjennom de siste 23 år, Karsten Skovgaard takket ja til å medvirke som gjesteartist på noen av deres konserter i 21/22. Han gjorde seg godt bemerket som orkesterleder og sologitarist i "Kim Larsen & Kjukken".

Skovgaard er tidligere gitarlærer og underviste Kim Larsen etter at de møttes. Han var også selvskrevet til å synge Kim´s klassiker "Joanna", med sin nesten barnslige stemme.

Claus Pedersen

Arild Gjørøy

Arne Oppedal

Marius Larsen